Golvslipning i Oxelösund

Välkommen till Östkustens Golventreprenad AB

Behöver du professionell hjälp med golvslipning?

Välkommen till Östkustens Golventreprenad AB och Tony, Robert och Niklas. Vi har nästan 50 års sammanlagd erfarenhet inom att slipa golv och kan hjälpa dig med allt från golvläggning, golvavjämning till slipning. Vi är måna om att göra ett bra jobb för att du som kund ska få lägga golv som håller i många år framåt oavsett slitaget de utsätts för.

Våra tjänster

Vi utför mattläggning, golvslipning, golvläggning, golvavjämning spackling, trapprenovering och väggmattor. Behöver du lägga golvet eller slipa golv så lägger vi alla typer av golv förutom keramik och keramiska golv. Klickgolv eller traditionell ekparkett är inga problem för oss. Ett rejält trägolv håller i väldigt många år om det sköts rätt och vi kan utföra golvslipning av parkettgolv med van hand. Här utför vi hela processen, slipning, pigmentering, betsning, oljning och lackering. Vi kan få gamla slitna golv att bli som nya igen.
När det gäller spacklingar så utför vi det så gott som dagligen, vare sig det gäller tunnflyt, fallspackling eller finspackling så vet vi hur man gör det på rätt sätt.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Östkustens Golventreprenad AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Golvslipning i Oxelösund

Golvslipning att lita på!

Ska du renovera vissa delar av huset?

En trappa som används dagligen år efter år kommer att bli väldigt sliten. Den kan behöva renoveras eller fixas till. Det kan också vara en trappa som är väldigt hal att gå i och du kanske vill ha heltäckande matta på trappstegen. Detta kan vi hjälpa dig med så att trappan blir säker att använda. En gammal trätrappa kan behöva slipas om för att bli fin igen och gamla trappsteg kan behöva bytas ut. Ingen fara, vi kan hjälpa dig med detta också.
Att renovera ett helt badrum brukar vara en ganska stor kostnad men om det bara är en förnyelse och uppfräschning du vill ha kan du med fördel istället sätta in en väggmatta för våtrum. Vi har designmattor från ledande leverantörer och kan ge ditt badrum en helt ny look.

Golv och miljö

Även vi golvläggare tänker på miljön. Vi har som målsättning att bli helt klimatneutrala till 2023 och vi källsorterar allt material som blir över. Att materialet vi använder är noga utvalt, av bra kvalitet och att vi minimerar spill så mycket vi kan är också bra för miljön. En del material kan till och med gå att återanvända.

Gilla oss gärna på Facebook!

 

Våra tjänster

Golvläggning - Östkustens Golventreprenad AB

Golvläggning

LÄS MER HÄR
Mattläggning - Östkustens Golventreprenad AB

Mattläggning

LÄS MER HÄR
Golvslipning - Östkustens Golventreprenad AB

Golvslipning

LÄS MER HÄR
Golvavjämning - Östkustens Golventreprenad AB

Golvavjämning

LÄS MER HÄR

VILL DU VETA MER OM HUR VI KAN HJÄLPA DIG?

Kontakta oss

Vi jobbar med både privatpersoner & företag!

ROT-avdrag för privatpersoner

Vi åtar oss jobb från alla, företag som privatpersoner. Du vet väl att du privatpersoner som äger ett småhus eller en bostadsrätt kan utnyttja ROT-avdraget för arbeten som berör våra tjänster? Avdraget är en skattereduktion som innebär att du kan dra av max 30 % av arbetskostnaden med ett tak på 50 000 kr per person och år. Vi hjälper dig att reda ut begreppen.

MILJÖ & KVALITET

 Vi på Östkustens Golv har lång yrkesmässig erfaranhet, vi jobbar efter branschregler och strävar efter en noggrannhet som gör att ditt val av oss som golventreprenör blir ett tryggt val.
 Kommunikation, kvalitet, arbetsmiljö och arbetsmetoder är en viktig del som gör att vårat arbete fungerar väl.
 Materialet som vi jobbar med är noga utvalt ifrån våra ledande leverantörer i branschen, vi källsorterar allt överblivet material.
 Vi strävar efter att alltid uppfylla eller överträffa kundens krav och därmed bibehåller vi deras förtroende.

Östkustens Golv grundades november 2018 av bröderna Tony & Robert samt Tony’s son Niklas. Tre stycken målmedvetna golvläggare med sammanlagt 47års erfaranhet i branschen. Ambitionen är att bli populäraste golvföretaget 2021, samt klimatneutralt 2023.

Kontakta oss!

Varmt välkommen att kontakta oss på Östkustens Golventreprenad AB för att prata golv och offerter. Kontakta oss för en golvslipning idag!